Amare - Havel, Michal (E-knihy jedou, 2021)
Fantasy příběh o snaze zachránit prastarou a mýty opředenou rasu gargoylů, která z neznámých důvodů, ze dne na den, zmizela ze stránek dějin. Na nebezpečnou cestu se vydává nesourodá družina spojená pradávným proroctvím, mající společný cíl, ale každý svůj vlastní důvod, proč se k výpravě připojil. Potýkat se musí nejen s démony živými, ale také každý se svými vnitřními, kteří se jim již léta vkrádají na mysl. Nikdo z nich netuší, co si pro ně osud přichystal a jak velkou oběť bude nutno podstoupit. Vyjma jednoho…