Na začátku bylo pero - Novák, Erik Dominik (E-knihy jedou, 2021)
Sbírka básní Na začátku bylo pero je nejstarší dochovanou tvorbou básníka Erika Dominika Nováka z doby, kdy publikoval v časopisech, potažmo ve „Chvilce pro básničku“ na vlnách tehdy ještě pražského Country rádia.