Každému jeho hřivnu - Nesměrák, Martin (MOBA, 2021)
Na hradě Landštejně je za záhadných okolností zavražděn hradní písař. Podezření padne na kupce, který spolu se svým doprovodem v podhradí přenocoval a hned za úsvitu spěšně odjel. Adalrik ze Sichelbachu, jeden z velitelů hradní posádky, se za kupcem vypraví, aby jej vyslechl. Sám kupec se však stane obětí přepadení a Adalrik, který se stane náhodným svědkem, je těžce raněn. Vražedných útoků přibývá, navíc se množí přepady eskort s královými penězi. Souvisejí spolu všechny tyto neblahé události? Landštejnská posádka postupně rozkrývá temné spiknutí, jehož nitky vedou až do nejvyšších pater mocenské pyramidy…