Světla jihu - George, Nina, 1973- (MOBA, 2021)
Laskavý příběh plný lásky, který věří v léčivou sílu literatury, romantiky a léta v jižní Francii. Když bezdětným manželům svěří úřad do péče osiřelou malou holčičku, sami netuší, jak se jim život změní. Stane se doslova jejich slunečním paprskem, světlem, které je denně provází. A když Marie-Jeanne přijde jednoho dne domů s nápadem, že se stane spisovatelkou, Francis, který doposud nepřečetl jedinou knihu, se rozhodne pořídit si pojízdnou knihovnu - bibliobus. Na cestách mezi malebnými jihofrancouzskými vesničkami a městečky ho samozřejmě provází schovanka Marie-Jeanne, empatická dívka, díky níž nejenom Francis, ale i návštěvníci knihovny přicházejí na to, co všechno se člověk může z knih naučit, jak mu knihy mohou pomoci překonat ostych nebo najít lásku... Nakladatelská anotace.