Volání divočiny. - Hunter, Erin (Albatros, 2021)
Poslední díl první řady medvědí série. Cesta zpět na pevninu z království zimy a ledu zavede Lusu, Kalliku, Ujuraka a Tokla na ostrov, kde jsou místní lední medvědi ve velkém nebezpečí. Navíc se zdá, že duchové předků se od medvědů odvrátili - světla na obloze pohasla a ne a ne se znovu objevit. Medvědí přátelé se rozhodnou ostrovním obyvatelům pomoct a Ujurakovi se konečně podaří zjistit, jaký byl celou dobu smysl a cíl jejich putování... Nakladatelská anotace. Kráceno.