Země odvážných. - Hunter, Erin (Albatros, 2021)
Úvodní díl dobrodružné fantasy série z prostředí zvířat savany. Pro zvířata na afrických pláních po celé generace platil jediný zákon: smíš zabít, jen abys přežil. Když však dlouholetý mír naruší nečekaná zrada, musí se ve velkolepé bitvě o přežití spojit neobvyklá trojice mladých zvířat: lev, slonice a pavián. Křehká rovnováha mezi lovci, mrchožrouty, predátory a kořistí se tak ocitá v tlapkách nečekaných hrdinů, z nichž každý může něco získat - nebo všechno ztratit. Nakladatelská anotace. Kráceno.