Abeceda karetních her - Baťha, Matěj Dědek (CPress, 2021)
Kniha je přehledem téměř 60 karetních her z celého světa - od těch nejjednodušších až po ty sofistikovanější. Nechybí Pitty Pat z Belize, Drákula, jednoduchá zdvihová hra Mizerka z Polska, maďarské NKC či Omi ze Srí Lanky. Průběh hry a vyhodnocení.