Stíny nad Univerzitou v Tir Erath. - Mlčoušková, Jarmila, 1980- (CPress, 2021)
Úvodní kniha z fantasy série o studentkách čarodějné Univerzity města Tir Erath, Karmíně a Elenis. Magií prodchnutému městu Tir Erath dominuje starobylá Univerzita s bohatou tradicí významných objevů. Lovkyně Rianet přezdívaná Karmína si studium užívá plnými doušky, zato její kamarádka, objevitelka Elenis, zahání nudu na upadající katedře pomocí zakázaných artefaktů. Zatímco termín bakalářských projektů se blíží a Elenis s Karmínou kličkují mezi školními tresty, nad Univerzitou se stahují stíny z dávné minulosti - a hrozí, že ji pohltí navždy. Nakladatelská anotace.