Plants vs. Zombies - Postrach okolia - Tobin, Paul (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2017)
Tretie pokračovanie bláznivého komiksu... Tentokrát so siedmimi bonusovými príbehmi Mladí dobrodruhovia Patrícia a Nate spoločne s ubrblaným strážcom susedstva bláznivým Davom bojovali so zombiami v minulosti i v budúcnosti. Sú však pripravení na novú vlnu akademicky vzdelaných protivníkov? Dokážu čeliť nielen diabolskému plánu Zombossa, ale i ďalšej skupine zombií s ešte diabolskejšími úmyslami? „V kníške sa naučíte kopec zaujímavých vecí. Zombije sú lepčie ako rastliny. Časti s rastlinámi račej preskočte. Tie so zombijami sú omnoho lepšé.“ – recenzia v Zombie News