Plants vs. Zombies – Časokalypsa - Tobin, Paul (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2019)
Minulosť, budúcnosť... A zombie! Už zasa! Geniálny vynálezca a prvotriedny strážca susedstva, ubrblaný blázon Dave, pomôže svojej neteri Patrícii a mladému dobrodruhovi Natovi odraziť ďalší nápor zombií pod vedením desivého Zombossa. Trojica hrdinov za výdatnej pomoci armády rastliniek tentokrát nazrie do minulosti i budúcnosti, pretože zombie sa nevyhýbajú ani cestovaniu časom.