Hojdali sa ježibaby - Moravčík, Jozef (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2021)
Hojdali sa ježibaby, žaby zas tancovali a všetkým v básničkách dobre bolo. Aj sliepke v klobúku, zvedavej žirafe či ucapkanému capkovi... každému je do popuku. Hravé, vtipné básničky o zvieratkách, ježibabách či škôlkarke Vierke zabavia dozaista deti, ale i celú rodinu.