Jestli toto čteš, tak už je pozdě - Bosch, Pseudonymous (Jota, 2020)
Pokračování příběhů dvou dobrodruhů, kteří se stali členy Bratrstva Muterces a připravují se na další boj proti zlu. Kasandra a Max Ernest navštíví Muzeum kouzel a setkají se se starým kouzelníkem Pietrem Bergamem. Jejich hlavním úkolem je střežit největší tajemství všech dob. Proti nim však stojí mocný nepřítel: doktor L., slečna Mauvaisová a ostatní mistři Půlnočního slunce.