Tuhle knihu v žádném případě nečti - Bosch, Pseudonymous (Jota, 2021)
Zábavné příběhy dvou dobrodruhů - Maxe Ernesta a Kas. V tomto díle jde o čokoládu, jeden kouzelný deník, symfonii vůní a smrtící tajemství!