Jen jeden rok - Ward, Penelope, 1975- (Baronet, 2021)
Román z dlouhé řady erotických romancí americké autorky je tentokrát zasazen do vysokoškolského prostředí. V rolích vypravěčů se střídají oba protagonisté této sexy romance a postupně seznamují čtenáře s příběhem jejich vztahu, který začal nechtěným setkáním na univerzitních záchodcích a zpočátku měl podobu silných vzájemných antipatií.