Bratři Steelové. - Hardt, Helen, 1964- (Red, 2021)
Jade odjede na ranč do Colorada za svou kamarádkou Marj, aby tam začala nový život poté, co ji v den svatby opustil její ženich. Tam se seznámí s Talonem, Marjoriiným bratrem, a začne mezi nimi vznikat vášnivý vztah. Začátek série. Mladou právničku Jade Robertsovou opustil ženich v den svatby. Ponížení ji pálí, a tak hledá útěchu na coloradském ranči své nejlepší kamarádky Marjorie Steelové. Vůbec nečeká, že ji začne přitahovat Marjoriin zamlklý, odtažitý bratr Talon. Jakmile ji navíc nádherný kovboj políbí, je Jade ztracená... Mezi oběma milenci zahoří spalující vášeň... ale Talona i Jade pronásledují dlouho pohřbená tajemství a je možné, že je nakonec rozdělí. Nakladatelská anotace. Kráceno.