Lógr 39 - Redakce magazínu Lógr, (Lógr, 2021)
Co myslíte? Půjde v tomhle vydání o zdánlivě nesmyslné noční příběhové spletence nebo prostě o naše denní snění o lepším životě a budoucnosti? Od každého trochu. A taky z různých koutů kultury, jak je u nás už zvykem.