Dům u jezera - Ellwood, Nuala (Domino, 2021)
Psychologický thriller, ve kterém se mladá matka snaží vybudovat nový život pro sebe i svého syna. Lisa se synem utíká před svým násilnickým manželem a nové útočiště nachází ve zchátralém domě své kamarádky. Zdá se ale, že okolní krajina yorkshirského vřesoviště si hraje s její myslí - že je z temnoty okolních lesů někdo pozoruje. Nečekaná pomoc přichází v podobě neznámé ženy, která Lise i jejímu synovi nabídne přátelství. Ale čím déle Lisa a její syn zůstávají ve starém domě, tím více se začínají zamotávat do jeho tragické historie. Proč je dům v tak žalostném stavu? A jsou v něm skutečně v bezpečí?