Bylinkopedie 2 - Chvapil, Martin (Albatros Media a.s., 2021)
Další velká kniha bylin a rostlin ze série Bylinkopedie, které známe z české přírody, vhodná pro zapálené bylinkáře, milovníky lidového léčitelství nebo majitele zahrad. Encyklopedie i praktická příručka v jednom plná fotografií, užitečných rad a zdravotních tipů, napsaná autory úspěšných portálů Bylinkopedie.cz a Sazenicka.cz. Najdete zde další známé, ale i méně známé bylinky s návody, jak je pěstovat, k čemu je používat a jak si připravovat léčivé přípravky.