Vůně citrónu - Xabyssus, Sam, 1992- (Fragment, 2021)
Psychologický román s tematikou LGBT, v němž dvě mladé ženy postupně poznávají jedna druhou a objevují, jaké to je, sdílet své osobní strašáky s někým druhým. Román je vyprávěn z pohledu dvou mladých žen a má tak dvě části. První vypráví Alison, která pracuje v kavárně, ráda cestuje, má smysl pro humor a myslí si, že už ji nemůže nic překvapit. Druhá část románu patří Sam, která dělá v Anglii ošetřovatelku, zatímco její rodina zůstala v její rodné zemi. Sam je tichá a tajemná. Každý den přesně ve dvě hodiny přijde do kavárny k Alison, objedná si čaj s sebou, ale s kelímkem se posadí ke stolu a přesně ve čtyři hodiny odejde. Alison je fascinována tajemnou dívkou a jejím zvláštním chováním. Dívky spolu postupně začínají komunikovat a poznávat jedna druhou. Sam se začíná osvobozovat ze své uzavřenosti a náhle zažívá dosud nepoznaný pocit, kdy sdílí svá temná tajemství s někým druhým. Mezi Sam a Alison se začíná vyvíjet vztah, který je něčím víc než jen obyčejným přátelstvím.