Zrazená koruna : královská rodina, nacisté a největší kamufláž v historii - Morton, Andrew, 1953- (XYZ, 2021)
Životní osudy a doba vévody z Windsoru, který se roku 1936 vzdal královského britského trůnu kvůli sňatku s Američankou Wallis Simpsonovou.