Potrubní pošta do Hamburku - Blažek, Vladimír (E-knihy jedou, 2021)
Poté, co jeho otec podepíše Chartu 77, může František zapomenout na své sny i studium. Vyučí se klempířem, utápí se v alkoholu a opovrhuje takzvaným spořádaným životním stylem. Najde sílu změnit svůj život k lepšímu?Román z časů normalizace i doby porevoluční o tom, jak obstát před svým svědomím.