Dokonalý zločin - Fields, Helen, 1969- (Thrill, 2021)
Pátý detektivní případ inspektora Luca Callanacha a šéfinspektorky Avy Turnerové se týká série zdánlivých sebevražd. Mrtvola nalezená pod útesem. Žena s podřezanými žílami ve vaně. Muž zabitý elektrickým proudem. Série podivných sebevražd přivede vyšetřovatele Luca Callanacha a Avu Turnerovou k myšlence, že za činy se skrývá sériový vrah s mrazivou schopností zinscenovat místo neštěstí. Jak si vybírá své oběti a kdo další je na řadě? Zabiják s pokřivenou myslí získává s každým zmařeným životem víc sebevědomí a Luc ani Ava netuší, jak blízko kolem nich krouží. Nakladatelská anotace.