Kila, sbohem! - Kočendová, Jana (Jana Kočendová, 2021)
Proč jsem napsala právě tuto e-knihu? A k čemu vám má sloužit? Skoro patnáct let jsem víceméně denně řešila svou váhu. Začarovaný kruh! Pak jsem pochopila, že naše kilogramy navíc nesou poselství. Trvalo mi to patnáct let. J Potřebujete stejně dlouhou dobu, nebo dokonce dobu delší? Co vás v tomto e-booku čeká? První část knihy je můj osobní příběh dětství, dospívání a dospělosti. Druhá část jsou osobní odblokování, která mi pomohla otevřít oči a pochopit. Třetí část jsou poselství pro vás. Konkrétní otázky, nad čím se zamyslet a jak najít pro sebe tu správnou cestu. O čem tento e-book není? Není o jídelníčku a počítání kalorií. Není o drábovi, který by vás hlídal. Je o vaší úžasné intuici, vnitřní moudrosti, prožitku a radosti ze změn. Toto hubnutí, tato změna, je doživotní a jejím úkolem je bavit. Z celého srdce vám přeji, abyste místo plýtvání energie a dobré nálady do své nadváhy mohli tuto energii využít mnohem užitečněji! Začněte vyprávět nový příběh o svém těle!                                    S láskou, Jana Kočendová                                               www.janakocendova.cz