Zdislava a ztracená relikvie, aneb, Tři zločiny, které rozřešil královský prokurátor Oldřich z Chlumu - Vondruška, Vlastimil, 1955- (Hříšní lidé Království českého (MOBA), 2012)
V historickém detektivním románu o "hříšných lidech Království českého" prokurátor Přemysla Otakara II. opět vyšetřuje řadu zločinů.