Pan Romantik - Rayven, Leisa (Red, 2021)
Román s milostně-erotickým příběhem Maxe, profesionálního placeného společníka s pečlivě střeženým osobním životem, a novinářky Eden, která chce zjistit, kdo Max doopravdy je. Max Riley je, stejně jako jeho alter ego Pan Romantik, trošku jiný společník. Žádný sex, jen dokonalé schůzky, kvůli kterým stojí za to i zemřít... Přitom si ale velmi pečlivě střeží své soukromí. Na scénu ale přichází investigativní novinářka Eden Tateová. Když se k ní donesou zvěsti o Panu Romantikovi, je rozhodnuta odhalit jeho skutečnou identitu. Max se zoufale snaží zůstat v anonymitě, a tak Eden vyzve, aby s ním šla třikrát na rande. S podmínkou, že pokud se do něj nezamiluje, může s jeho svolením celý příběh zveřejnit. Cynická Eden nepochybuje, že jeho rolím odolá, ale když se Max přizná, že se do ní zamiloval, Eden se musí rozhodnout, jestli jí tenhle profesionální lhář říká pravdu, nebo se jí jen dalším hereckým výkonem snaží zabránit ve zveřejnění celého příběhu. Nakladatelská anotace. Kráceno.