Zapomenutá vražda - Deveraux, Jude, 1947- (Baronet, 2021)
Třetí kniha autorčiny detektivní série. Starobylé anglické sídlo, nevyřešená vražda a příliš mnoho podezřelých... Zkrátka dokonalá dovolená pro autorku románů Saru Medlarovou. Poté co Sara Medlarová, její neteř Kate a jejich kamarád Jack vyřeší v městečku Lachlan na Floridě dva případy vraždy, potřebují změnu prostředí. Sara jim domluví návštěvu u kamarádky v Anglii. Po příjezdu na Oxley Manor, staré sídlo, jež bylo proměněno v luxusní hotel, Kate s Jackem rychle dochází, že má Sara něco za lubem. Zjistí, že Sara pozvala také několik dalších osob, aby se k nim na Oxley připojily. Když se všichni sejdou, Sara jim vysvětlí, proč jsou tu. Před desítkami let z Oxley utekli dva lidé a od té doby o nich nikdo neslyšel - a Sara chce ten starý případ vyřešit. Stejně jako lidé, kteří zde byli tu noc, kdy dva lidé zmizeli, se hosté ocitnou v živoucím představení. Někdo je však ochotný dál zabíjet, aby udržel pravdu o Oxley Manor pohřbenou, a žádný z hostů není v bezpečí. Nakladatelská anotace. Kráceno.