Pekelný pastýř - Fuchs, Oskar, 1982- (Fantastická Epocha, 2021)
Akční splatterpunk neboli vyvraždovačka začíná v ospalém městečku, kde se hrdina po odvrácení útoku zubatých ovcí stává pekelným pastýřem. Chtít řídit Peklo jako firmu není ten nejlepší nápad. Spousta problémů se nakupí, hrozí, že vás zavalí, protože nepružnost a zkostnatělost dosavadního feudálního systému nedovolí převést dobré úmysly do praxe. A nakonec se všichni bývalí přátelé a stoupenci obrátí proti vám, protože dojdou k názoru, že vaše skvělé nápady, ty geniální pokrokové ideje, jim vlastně nejsou po chuti. Je to tak - nevděk Peklem vládne a cesta do něj bývá dlážděna dobrými úmysly. Nakladatelská anotace. Kráceno.