S čím kdo schází - Drescher, Alex, 1972- (Fantasy (Leonardo), 2008)
Klopp Ygredd pracuje jako královský prokurátor Jeho Veličenstva. Je potomkem prastarého národa s mnoha zvláštními schopnostmi, které využívá při pronásledování temných sil. Tentokrát se musí střetnout s velice nebezpečným nekromantem, který si nezvolil žádný menší cíl, nežli je ovládnutí světa.