Posedlost - Parsons, Tony, 1953- (Krimi bestseller, 2021)
Další ze série detektivních románů, jejichž hlavním hrdinou je detektiv z oddělení vražd Max Wolfe. Mysleli si, že unášejí milenku jednoho z nejmocnějších londýnských gangsterů. Jenže unesli špatnou ženu. A tím se dostali do křížku se špatným detektivem. Pátrání po pohřešované ženě detektiva Maxe Wolfa zavede z legendárního Černého muzea v Novém Scotland Yardu do pozlátkem se třpytících sídel profesionálních zločinců, laciných striptýzových klubů, do tajných doupat sexuálních neřestí - až k nepopsatelně temným hříchům spáchaným před celými desítkami let. Wolfe se ocitá ve světě rodinných tajemství, sexuální žárlivosti a touhy po pomstě, který se ale možná stane i jeho hrobem. Nakladatelská anotace.