Erilian 1 - Janišová, Tereza (E-knihy jedou, 2021)
Erilian… starobylé město vystavěné z kamení, cihel a magie. Členem Velké rady se stanou jen ti nejlepší a nejváženější čarodějové. Někteří neváhají získat jedno ze zlatých křesel v Kruhovém sále i za cenu zločinu. To ale mladičká čarodějka Kiara zatím netuší. Studium na Univerzitě magických věd, tajemný cizinec s uhrančivým pohledem i nečekané odhalení vlastní minulosti… Nemalé sousto pro jednu sedmnáctiletou zrzku, které magie obrátí život vzhůru nohama.