Lásky 2. jakosti - Beránek, Jaromír (E-knihy jedou, 2021)
Připoutejte se a nedýchat! Denisova nekonvenční jízda životem tentokrát unikátním pohledem jeho a zároveň partnerky Martiny, která má stejně jako on díky svým přešlapům občas zaděláno na srdeční příhodu. Věrnost až za hrob v jejich vztahu nečekejte, zakuste s nimi během pár týdnů spoustu milostných kotrmelců a nakoukněte pod žhavou pokličku milionářské domácnosti. Podávat se budou intriky, násilí, zrada, ale naštěstí i přátelství, láska a intimnosti. Volné pokračování novely „Když je život online“ posouvá příběh Denise a Martiny do dalšího levelu jejich společného a zdánlivě bezstarostného života. Jenže jak to tak bývá, nic není zadarmo a i nad nejblankytnějším nebem někdy pěkně zahřmí, k čemuž přispěje i krásná a citově nevyrovnaná Vanda, zaláskovaný Filip, nezkrotná a umanutá Tereza, manipulátor Šimon a v neposlední řadě i rádoby andílek Marek. A co se může zamotat, to se stoprocentně zamotá.