Bystrohlaví : neprůstřelný plán, jak pomocí biohacků odemknout plný potenciál svého mozku - Asprey, Dave, 1973- (Jota, 2019)
Kniha se věnuje inovativní metodě "biohackingu", díky které člověk podává větší mentální výkony, a to ve spojitosti s lepším a efektivnějším využitím struktury mozku díky jeho "výživě" a změnám v životnímu stylu. Autor kombinuje nejnovější poznatky neurovědy a neurobiologie s přístupem „nic neodkládej“ inspirovaným hackery a nabízí program postavený kolem klíčových oblastí mozkového výkonu. Autorův dvoutýdenní program nabízí detailní plán, jak zvýšit výkon mozku - které potraviny jíst a kterým se vyhnout, jak do vašeho dne zařadit správný druh fyzické aktivity, pravidla detoxu pro vaše tělo i domov, meditaci a dýchání pro dobrou výkonnost, doporučené výživové doplňky pro zlepšení mozkové činnosti a také jak přizpůsobit osvětlení doma i v práci, abyste mozku dodali světlo, které mu prospívá. Nakladatelská anotace. Kráceno.