Selah – nebojácna princezná - Bright, Anna (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2021)
Opäť sa ponorte do dobrodružstiev nechcenej nevesty Selah na búrlivých morských šíravách i v hĺbke jej srdca. „Absolútne jedinečný, no aj tak dôverne známy príbeh. Ak milujete rozprávky, epické dobrodružstvá a dychberúce romance, položte si Selah navrch svojej kôpky na čítanie.“ Jodi Meadows, autorka knihy Moja lady Jane Selah už zakúsila trpké sklamanie aj skutočnú lásku ako z rozprávky. Zistite spolu s korunnou princeznou, či si jej srdce nájde cestu späť do vrúcneho náručia milovaného, alebo sa hrdo postaví na stranu spravodlivosti a nebojácne vezme svoj osud do rúk. Selah už viac nie je tým vystrašeným dievčaťom, ktoré opúšťalo prístav Nového sveta. Horké úskalia výpravy jej do cesty priviedli nórskeho princa Tordena, ku ktorému zahorela vrúcnymi citmi. Láska však nebýva jednoduchá. Selah to pochopila, hneď ako sa jej prvý raz rozbúšilo srdce aj pri trúfalom kapitánovi Langovi. Princezná Selah sa preplavila cez oceán, čelila zákerným intrigám, postavila sa na odpor kráľom. Čelí despotickej cárici aj rozorvanému srdcu, šťastný koniec jej rozprávky je stále v nedohľadne. V jej milovaných príbehoch však vždy zvíťazí dobro nad zlom. A na každej rozprávke je aspoň zrnko pravdy. Získa Selah svoje „... a žili šťastne až naveky“?