Kodaňský případ - Janů, Daniel (Splendidum družstvo, 2021)
Epizoda VIII. Téměř po dvou měsících, kdy seržantka Romstromová upadla do kómatu, bylo Oddělení X zrušeno. Kapitán Kjelsson byl povolán do Kodaně, aby zde pomohl s vyšetřováním dvou rituálních vražd. Celý případ komplikuje skutečnost, že přibývají další mrtví. Je tu nějaká souvislost? To musí Kjelsson se svým týmem zjistit.