Náš dům - Candlish, Louise (Vendeta, 2021)
Oceňovaný thriller britské autorky, jehož hrdinka podivným způsobem přichází o svůj domov. Do domu Fi Lawsonové se ze záhadného důvodu stěhují cizí lidé. Co se děje a jak k tomu došlo? Příběh se postupně skládá - částečně i z vyprávění samotné Fi pro investigativní podcast Oběť, částečně z dopisu na rozloučenou jejího bývalého manžela Brama. Za tajemným prodejem domu se skrývá víc, než je vidět na první pohled. Ve zdánlivě bezpečném a harmonickém prostředí středostavovského předměstí na jihu Londýna se rozjela hra, ve které zdaleka nejde jenom o majetek. Kniha byla v roce 2019 vyhlášena nejlepší britskou knihou roku v kategorii thriller a krimi. Nakladatelská anotace.