Černí jestřábi - Wragg, David (Fobos, 2021)
Akční fantasy román o zklamaném mladém rytíři, jeho záchranné misi a bandě všehoschopných žoldáků, zvaných Černí jestřábi. Takhle si Vedren Chel život rytíře nepředstavoval. Zaslíbil se lenivému nevlastnímu strýci do služby s nulovými výhledy a o slávě už nesní - sní o tom, že se vrátí domů. Když ale nepřátelská invaze rozpoutá v království peklo, naskytne se Chelovi příležitost: pokud dostane do bezpečí ztraceného prince, bude zproštěn svého slibu. Stačí toho spratka jen dostat z jednoho konce země na druhý skrz divočinu a válku, zatímco je celou dobu stíhají vrazi. Když po vás jdou zabijáci, tak potřebujete zabijáky, aby vám hlídali záda. Potřebujete Kumpanii Černého jestřába - bandu žoldnéřů, válečníků, kterým není rovno, hašteřivých rváču a darebů. Seznamte se s Černými jestřáby. Nakladatelská anotace.