Mount trilogy. Vzdorující královna - March, Meghan (Baronet, 2021)
Druhá část eroticko-kriminální trilogie, jejíž ústřední postavou je nemilosrdný král neworleanského podsvětí Lachlan Mount. Keira Kilgoreová, dědička rodinné palírny, upoutala pozornost mocného neworleanského bosse Lachlana Mounta. Ten sice její podnik zachrání velkorysou finanční injekcí před krachem, tento dluh však Keira musí splácet jinak než penězi. Proto ho na jedné straně nenávidí, na druhé však při každém setkání s ním podléhá nezkrotné a smyslné vášni. Keira cítí přes počáteční odpor a zlobu zmatek a nejistotu, slabost a nedůvěru ve vlastní síly a odhodlání. Když poté získá informace o Lachlanově děsivém dětství, jež ho utvářelo v bezohledného a krutého muže, začne se náhle obávat, že její vzdor patrně dlouho nevydrží.