Milá lady Věrnolásková. - Guhrke, Laura Lee (Baronet, 2021)
Milostná romance americké autorky z volné série "Milá lady Věrnolásková". Když má Clara Deverillová vystupovat jménem lady Věrnoláskové, znamená to pro ni udílet rady ohledně problémů, které se jí samotné nikdy nepodařilo překonat. Nezbývá než odebrat se do čajovny a doufat, že se inspirace dostaví mezi vdolečky. Nedostaví - dokud Clara nezaslechne prostopášníka, který obšírně vykládá o umění dát „počestně“ košem. Ten lotr sice vypadá jako Adonis, ale lady Věrnolásková mu dá co proto. Rex Galbraith je dědic, který nemá v plánu zplodit následníka. Flirtuje s minimálním množstvím přijatelných slečen, aby vyhověl své tetě-dohazovačce, ale Clara je první, která ho opravdu zaujme. Když pochopí, že Clara využila jeho rady jako materiál pro noviny, zuří. Když je ale nucen uzavřít s ní tajné spojenectví, pochopí, že má větší problém - Clara obrací vzhůru nohama všechno, co se domníval vědět o ženách - a o sobě... Nakladatelská anotace. Kráceno.