(Ne)pošli to dál - Banga, Radek, 1982- (XYZ, 2021)
Autobiografické vyprávění českého zpěváka a rappera Radka Bangy známého též z hiphopové skupiny Gipsy.cz o jeho dětství, dospívání a plnění si svého snu. Zpěvák Radek Banga se stal po roce 2000 poměrně výraznou a originální postavou na scéně domácí populární hudby. Ať už sám, ale především v rámci skupiny Gipsy.cz ve své tvorbě spojuje především hip hop a rap s popem, a to vše často ještě okořeněné o jeho "rodnou" romskou hudbou. Tato autobiografie ale není jen o hudbě, jde spíše o upřímné vzpomínání na leckdy neveselé dětství, které ovšem svou syrovostí dovedlo a nasměrovalo Radka Bangu postupně až ke kariéře hudebního interpreta. Kniha má tak sloužit i coby jakási motivační pomůcka těm, kteří hledají cestu ze složité životní situace. Zároveň je to také autentický dokument o tom, jak těžké může pro člověka být vědomí o vlastní, v tomto případě, etnické odlišnosti. Takřka vše lze však překonat, jde-li si člověk za svým cílem.