Doktoři jsou taky lidi! - MUDr. Bartůněk, Petr (Artis, 2021)
Více než 600 historek ze světa operačních sálů, poslucháren a ordinací, převážně úsměvných příběhů ze života lékařů, mediků, zdravotních sester a pacientů.