Takový hněv : čtvrtý případ inspektora Fawleyho - Hunter, Cara (Host, 2021)
Detektivní román s inspektorem Fawleyem, který tentokrát řeší případ únosu dvou dívek. První dívka se vrátila. Druhá takové štěstí mít nemusí... Inspektor Adam Fawley přichází se svým čtvrtým případem. Na předměstí Oxfordu je nalezena zbědovaná dospívající dívka a vypráví děsivý příběh: kdosi ji unesl přímo z ulice, na hlavu jí narazil plastový pytel a odvezl ji na odlehlé místo, kde byla pravděpodobně zneužita. Přesto odmítá vznést obvinění. Detektiv inspektor Fawley případ vyšetřuje, ale bez její pomoci toho mnoho nezmůže. Nakladatelská anotace. Kráceno.