Čarovný kořen - Wenig, Adolf (Artis, 2021)
Čarovný kořen - mystická mandragora - zavede čtenáře do historických Benátek kolem roku 1600, kdy mladý český obchodník Jan Lukeš na svých cestách zažívá mnoho nebezpečných dobrodružství. Na cestě ho provází čarovný kořen magické mandragory, který ho málem zavede do neštěstí. Poslední majitel propadne peklu...