Řeka diamantů - Wallace, Edgar (Artis, 2021)
Klasická nostalgická dobrodružná detektivka mistra anglického detektivního žánru - o diamantovém pokladu kdesi v tropické Africe, kde hlavní úlohu zastává lupič - gentleman a tajný agent Amber. O napětí není nouze...