V hadím objetí - Wallace, Edgar (Artis, 2021)
Detektivka populárního anglického autora - oběti zločince jsou nacházeny otráveny hadím jedem, jen s nepatrnými stopami po uštknutí, ale hada nikdy nikdo neviděl. Navíc se k obětem nikdo ani těsně nepřiblížil…