Stín kapradiny - Čapek, Josef (Artis, 2021)
Baladická próza Josefa Čapka o pronásledování dvou pytláků - vrahů hajného v hlubokých lesích, kteří štváni svědomím i vykonavateli spravedlnosti v sebeobraně dále zabíjejí ...