Didi - Free, Weren (E-knihy jedou, 2021)
Na první pohled obyčejná dívka. Uvnitř sebe má však skrytou sílu. V lidech probouzí naději a pocit bezpečí. Každému, komu pohlédne do očí, vyžene z duše bolest. Svým zpěvem vdechne život všemu živému. Celé roky přinášela blahobyt své vesnici. Temné síly mocného krále se však začínají rozpínat kolem jejího domova. Královské oddíly ničí vše, co jim stojí v cestě. Didi převezme odkaz své rodiny. Vydá se na cestu s novým posláním – najít poslední místo moudrosti duchů a s jejich pomocí vyhnat ze země stále se zvětšující temnotu, která jde v ruku v ruce se stoupající královskou mocí.