Za duhovým mostem - Jakoubková, Marie (E-knihy jedou, 2021)
Ťapka s Mícou se právě ocitly na místě za duhovým mostem. Setkávají se tam se svými přáteli, které znaly ještě ve světě lidí. Jsou moc šťastné, že takové místo skutečně existuje. Mají se tam vesměs dobře, nic je netrápí, misky jsou stále plné a všichni se k sobě chovají hezky. Jen jedna věc je však neustále nutí k přemýšlení. Jak povědět svým páníčkům, že se mají dobře a není nutné pro ně smutnit. Podaří se Ťapce s Mícou najít způsob, jak své páníčky kontaktovat?