Ženy a muži a sex - Gruber, David (E-knihy jedou, 2021)
Čím se tato e-kniha liší od záplavy knih, videí, filmů, časopiseckých rubrik, poradenství a dalších informačních zdrojů naučných či uměleckých na toto téma? Nenabízí pouze jednotlivé „nové metody a tipy“, jak optimalizovat duševní i fyzické vztahy obou pohlaví, ale přináší nástroje, jak si vnímavý čtenář může sám hravě dovodit jakoukoliv metodu; dokonce mnoho metod, z nichž si pak ušije optimální mix sobě na míru. Proč je seznamování a navazování vztahů i jejich další trvání někdy tak bolestné – a jak to udělat, aby probíhalo z hlediska obou pohlaví optimálně? Co nebylo v zahraničních bestsellerech o ženách a mužích a proč vy, čtenáři, zde můžete dojít ve svých závěrech ještě dále? Tato e-kniha navazuje na tři papírové knižní bestsellery Davida Grubera o komunikaci žen a mužů – z let 2003, 2007 a 2020. Jeho přístup k tomuto tématu se tedy více než osvědčil a podle mnohých je jakousi „povinnou“, spíše však vřele doporučenou četbou pro ty, kteří v životě plánují nebo již mají nějaký fyzický a psychický vztah k opačnému pohlaví.