Život pod psa 2 - kolektiv, autorů (Concept 42, 2021)
Život pod psa. Třináct příběhů. Některé k zamyšlení. Jiné k pobavení. A některé i k poučení. Nuže první příběh je o tom, jak zavádějící může být náš pohled do psí duše. Druhý příběh je o etice využití psího masa v gastronomii. Třetí příběh je jakousi autoterapií obyčejného chodníku. Čtvrtý příběh je bizarní fraškou o zděděném psisku. Pátý příběh je tajemná duchařina, který vychází z autorových vlastních zážitků. Náš šestý příběh je o výletu se psem s vojenským výcvikem, odehrávající se v dost abstraktní realitě. Sedmička je fejetonem na téma úspěšné mužské image. Osmým příběhem je hantecem psaná taškařice… která se prostě musí přečíst. Devátá povídka je o soše psa jménem Loukanikos, který, ačkoli zvíře, se v prestižním magazínu Time dostal mezi stovku nejprestižnějších osobností. Desátá povídka nám nabízí jeden z možných pohledů na vznik strategického fenoménu „bílého psa“. Jedenáctý příběh vypráví o jednom psím šlechtici a nešlechetných úmyslech. Dvanáctá povídka je o partyzánské válce na vycházkách s irským vlkodavem. A třináctá je velmi osobním nekrologem pro francouzského buldočka z Karlína.