Můj tajný deník - neznámý, Autor (Splendidum družstvo, 2021)
Deník je čtenářům představen tak, jak byl původně napsaný. Jde o autentický příběh lékařky, která od svých 16 let zažívá mnohé sexuální praktiky, jež svým osobitým způsobem popisuje.  Jednoho dne ji do Afriky pozvala její nejlepší kamarádka … chtěla, aby ji navštívila v Káhiře, kde spolu s manželem pracovali jako lékaři. Tam se od ní dozvěděla, že ji před nedávnem unesli domorodci a jako svou kořist odtáhli do džungle. Druhý den byla znásilněna jejich náčelníkem a ... S touto knihou se rozhodně nudit nebudete!